dimecres, 24 de febrer de 2010

Activitats Març Ateneu Libertari Tarragona


- Dimecres 3 de març a les 20h. Cicle Memòria Anti-Industrial: Xerrada "L'industrialisme sota el franquisme" a càrrec de Fèlix Mora, editor de "Los amigos de Lud". Organitza Memòria de Peix.

- Divendres 5 de març a les 19h. Cicle de cinema "Filmen Dones": Documental Entre l'anonimat i la resistència (Dones i Franquisme), presentat per una de les autores, Ana Campanera. Organitza Ateneu Llibertari Alomà i CGT.

- Dimecres 10 de març a les 20h. Trobada Grup de Lectura: Crítica a l'Urbanisme contemporani.

- Divendres 12 de març a les 19h. Cicle de cinema "Filmen Dones": Documental Aquí es tortura presentat per l'autora Laia Alzina. Organitza Ateneu Llibertari Alomà.
- Dissabte 13 de març a les 19:30h. Cicle de Memòria Anti-Industrial: Presentació del llibre Manifest Unabomber a càrrec de Negres Tempestes. Organitza Memòria de Peix.

- Dimecres 17 de març a les 20h. Cicle "Dones a altres cultures": Los limoneros. Dir.: Eran Riklis (2007). Organitza Ateneu Llibertari Alomà.

- Divendres 19 de març a les 19h. Cicle de cinema "Filmen Dones": Sessió de curtmetratges que parlen de dones. Organitza Ateneu Llibertari Alomà.

- Dissabte 20 de març a les 19:30h. Cicle de Memòria Anti-Industrial: Xerrada "Com pitjor, millor?" a càrrec de Javi Estebaranz de l'Assemblea contra el TAV d'Euskal Herria. Organitza Memòria de Peix. Ateneu Llibertari Alomà

- Divendres 26 de març a les 19h. Cicle de cinema "Filmen Dones": Ahimsa: contra la guerra a càrrec de l'autora Erika Sánchez Marcos. Organitza Ateneu Llibertari Alomà i Coordinadora Tarragona patrimoni de la Pau.

- Dissabte 27 de març a les 19:30h. Cicle de Memòria Anti-Industrial: Cine-fòrum, La servidumbre moderna. Organitza memòria de Peix. Ateneu Llibertari Alomà
Tots els actes es faran al Ateneu Llibertari Aloma
c/Misser Sitges nº9,
43001 Tarragona.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada