dimecres, 26 d’agost del 2009

Amadeu rep amenaces d'un Cap se serveis de la presó de Quatre Camins

Centre Penitenciari Quatre CaminsApdo Aquest Dissabte, 22 d'Agost de l'estiu del 2009, Amadeu ha utilitzat laúnica trucada que li deixen fer des de la presó, per a trucar a unacompanya i explicar-li com es troba en aquests moments, després de quasi els 40dies que porta de vaga de fam, en la infermeria de la presó de QuatreCamins i classificat en primer grau. Amadeu ha explicat que en aquestsmoments, pesa 64 quilos, amb una tensió de 8,6 i que l'aparell amb quèli han pres els nivells d'acetona, l'agulla marcava el màxim.Aquestasetmana li han tornat a portar en una ocasió a l'hospital i que l'hantornat a portar a la infermeria de Quatre Camins, i que li hancomunicatque no tenen intenció d'ingressar-ho en l'hospital. Sembla que unCap de Serveis, va mantindre una discussió amb ell i que tal cap, liva arribar aamenaçar. Amadeu esperava la visita del seu advocat, per a interposar unadenúncia, perquè ell ja no està en condicions de fer-ho, però eixa visita nos'ha dut a terme, i Amadeu ha preguntat, a veure si el seu advocat principal,té intenció d'anar a veure-ho, perquè la situació, cada vegada és mésinsuportable i ell ja no pot fer les denúncies oportunes.
Amadeu ha demanat a la companya, que es posi en contacte amb sa mareper a saber com està. El temps de la trucada no ha donat molt més de si.
Pel que ha explicat, caldria suposar que estan aprofitant lasituació d'indefensió en què es troba en aquests moments Amadeu(fa uns 15 dies que no ha rebut cap visita) i el seu precari estatde salut, per a actuar amb total impunitat.
Caldria intentar que la presó sabera que no estem aliens alque estan fent i s'exigira que Amadeu fora traslladat urgentment alHospital Penitenciari, per a rebre la necessària atenció mèdica.
Per a enviar escrits o faxos demanant que porten a Amadeu a l'Hospital: nº 33508430 La Roca del Vallès - GranollersTel. 93 842 24 61Fax 93 842 25 26
Director General de Serveis PenitenciarisAlbert Batlle i BastardesC/ Aragón 33208009 Barcelona tf.- 93 214 0100Fax. 93 214 0179

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada