dimecres, 24 de febrer del 2010

Activitats Març Ateneu Libertari Tarragona


- Dimecres 3 de març a les 20h. Cicle Memòria Anti-Industrial: Xerrada "L'industrialisme sota el franquisme" a càrrec de Fèlix Mora, editor de "Los amigos de Lud". Organitza Memòria de Peix.

- Divendres 5 de març a les 19h. Cicle de cinema "Filmen Dones": Documental Entre l'anonimat i la resistència (Dones i Franquisme), presentat per una de les autores, Ana Campanera. Organitza Ateneu Llibertari Alomà i CGT.

- Dimecres 10 de març a les 20h. Trobada Grup de Lectura: Crítica a l'Urbanisme contemporani.

- Divendres 12 de març a les 19h. Cicle de cinema "Filmen Dones": Documental Aquí es tortura presentat per l'autora Laia Alzina. Organitza Ateneu Llibertari Alomà.
- Dissabte 13 de març a les 19:30h. Cicle de Memòria Anti-Industrial: Presentació del llibre Manifest Unabomber a càrrec de Negres Tempestes. Organitza Memòria de Peix.

- Dimecres 17 de març a les 20h. Cicle "Dones a altres cultures": Los limoneros. Dir.: Eran Riklis (2007). Organitza Ateneu Llibertari Alomà.

- Divendres 19 de març a les 19h. Cicle de cinema "Filmen Dones": Sessió de curtmetratges que parlen de dones. Organitza Ateneu Llibertari Alomà.

- Dissabte 20 de març a les 19:30h. Cicle de Memòria Anti-Industrial: Xerrada "Com pitjor, millor?" a càrrec de Javi Estebaranz de l'Assemblea contra el TAV d'Euskal Herria. Organitza Memòria de Peix. Ateneu Llibertari Alomà

- Divendres 26 de març a les 19h. Cicle de cinema "Filmen Dones": Ahimsa: contra la guerra a càrrec de l'autora Erika Sánchez Marcos. Organitza Ateneu Llibertari Alomà i Coordinadora Tarragona patrimoni de la Pau.

- Dissabte 27 de març a les 19:30h. Cicle de Memòria Anti-Industrial: Cine-fòrum, La servidumbre moderna. Organitza memòria de Peix. Ateneu Llibertari Alomà
Tots els actes es faran al Ateneu Llibertari Aloma
c/Misser Sitges nº9,
43001 Tarragona.

dijous, 18 de febrer del 2010

PROU!info 47. Febrer 2010.


Cròniques de la guerra social:
BUTLLETÍ DE NOTICIES - CONTRAINFORMACIÓ MENSUAL EN PAPER IMPRÈS - difon la premsa anarquista. Fes-t'ho tu mateix.

Prou!info 47 febrer 2010: - sabotatges i atacs contra el domini - solidaritat activa amb el poble palestí - tortura policial

- impunitat del govern valencià - església, homofobia i masclisme - censura en internet - revolta de migrants a itàlia -

centre de menors - solidaritat amb el poble d'Haití - treballadors en lluita - amadeu casellas - violència immobiliària -

resistència contra els desallotjaments i l'espoli hipotecari - absolts companys anarquistes -

DESCARREGA-T'HO EN PDF:
http://edicionsincontrolades.blogspot.com

dimecres, 17 de febrer del 2010

EL GAC, GRUP ANTI CASTOR, ES PRESENTA A VINARÒS INFORMANT DURANT EL CARNAVAL

Aquestes festes de carnaval han sigut tot un èxit a Vinaròs. El GAC (Grup Anti Castor) ha tingut una intervenció genial durant aquestes festes, les accions s'han dut a terme amb la total participació i acceptació còmplice de les persones que les han vist.

Participar en la desfilada i repartir 6.000 octavetes informatives sobre el castor, han sigut les accions que el GAC ha dut a terme aquests dies passats. Davant la sorpresa de qui no sabia que era “això del castor”, la complicitat de qui comentava el tema e inclús engrescava a fer manifestacions davant l'ajuntament, i la indiferència d'altres (hi ha de tot); el GAC amb caire festiu e informatiu s'ha presentat a Vinaròs.

Es continuarà fent actes per a resoldre la gran desinformació a la que intencionadament s'ha sotmès al poble de Vinaròs respecte al Castor, l'acció ciutadana pot moure muntanyes, inclús te alguna cosa de màgica com el carnaval, i pot transformar castors gasificats en llangostins saludables i enrotllats.