divendres, 30 d’octubre del 2009

[Tarragona] Cicle de xerrades de memòria llibertària

Dissabte 14 de novembre a les 19 h:
"Moviment autònom durant la Transició"amb Miquel Arnarde.

Dissabte 21 de novembre a les 19 h:
"El Moviment LLibertari al Camp.Des de la Transiciófins avui" amb Joan Muxich.

Dissabte 30 de novembre a les 19 h:
"Revolució Social durant la Guerra Civil"amb Galo Romero.

Dissabte 1 de desembre a les 19 h:
"Maquis i anarquisme. La Resistència LLibertaria al franquisme"
amb Josep Sanchez Corvelló.

Dissabte 12 de desembre a les 19 h:
"Anarcofeminisme, de la segona república a la transició
amb Dislense Marín.

Totes les Xerrades a l'Ateneu LLibertari Alomà deTarragona.
C/ Misers Sitges nº 8 (Part Alta).

Organitza: Memòria de peix

diumenge, 25 d’octubre del 2009

Protesta antitaurina a Vinarós


[prou!info].- Activistes contra el maltractament animal es presentaven per la tarde en la plaça de bous de vinaròs on se celebrava una corrida i van desplegar una pancarta en què es podia llegir: "corridas si, pero no así" amb un dibuix representatiu d'un bou muntant-se a un torero.[veure imatge]Des de l'entrada del recinte i al passar la vesprada, es creava espectació entre la gent que passava i llegia la pancarta. Es van cridar consignes com:"queremos sangre, que maten al torero", "si quereis sangre, cortaos las venas"...Cal destacar que hores després, al finalitzar la macabra festa va haver-hi moments de forta tensió entre lxs activistes i el públic, empresaris i toreros al sortir de la plaça, sent identificades per part de la policia tres companyes manifestants, sense haver-hi detenció alguna.

dissabte, 24 d’octubre del 2009

SensePàtria NÚM.2 tardor2009.


SensePàtria NÚM.2 tardor2009. Recopilació de textos des de la xarxa cap al carrer. Publicació lliure i autoeditada dissenyada per a fotocopiar-la i distribuir-la en la teua zona Si no et va el nostre projecte, fes-t'ho tu mateixa. Eixe és el sentit per a combatre el pensament únic.
SUMARI:
3. EL PODER NOMÉS NEGOCIA AMB ELS SEUS PRODUCTES.
La maça de l'Iconoclasta: l’ "artefacte social" està a la vora del col·lapse. Qui li donarà l'última espenteta?.
12. DECREIXEMENT
EL VA INTENT DE POSAR A DIETA A LA BÈSTIA

L'emergència de pràctiques i moviments socials que sàpiguen qüestionar el capitalisme, es fa latent a ida que la crisi ecològica s'afona en el desastre.
19. REBEL·LIA : LA PENÚLTIMA MALALTIA INVENTADA
Si la grip porcina ve de la indústria càrnica, l'hiperactivitat humana és descrita com a rebel·lia
i diagnosticada com a malaltia.
21. ELECCIONS EUROPEES.
[46%] AMENAÇA L'ABSTENCIÓ

Va existir alguna vegada la demogràcia?. Continuar sent ramat o sortir-se de l’asimetria política.
23. PLANTEM CARA A L'EXPLOTACIÓ LABORAL
Reapropiem-nos del temps perdut obstaculitzant el procés de producció i consum.
Convertim el treball en oci i no en tortura.
26. GUERRA CONTRA ELS POBRES. LA MILITARITZACIÓ EN LES PERIFÈRIES URBANES. L'intent d'aïllar socialment els assentaments de pobres de les zones comercials, no aconsegueix frenar la insurgència. Massa pobres per a tant policia?.
+ARTICLES:Escric revolta amb pas feroç - apunts sobre el desig de calar-li foc a la postmodernitat - derroquem la torre de pisa - ni franquisme ni TAV - anarquisme antisocial, és la gent nostra enemiga? - les il·lusions insurreccionals - la influència del ciutadanisme i el derrotisme en el moviment autònom llibertari - la naturalesa de l'enfrontament - regant el mar...amb ferro - algunes notes sobre militància política - pandèmia i dominació - felicitat i conjuntura en un estat policial -ucraïna. míting dels treballadors de la fabrica ocupada de Kherson - la construcció del mite de la perillositat dels immigrants-

EDITORIAL:
No som així; no podem estar de braços creuats quan veiem que la vida mateixa és abocada a la seva pròpia extinció. No volem resignar-nos a viure en la nostra parcel·leta d'anarquia domèstica (cridi’s com es vulgui) i limitar-nos al nostre projecte de vida.
Volem i anem més enllà del conformisme perquè viure com es pensa i no lluitar contra el que et domina, és continuar sent un producte de consum.
L'autosuficiència com a exemple i estil de vida alternatiu, com a element transformador, no aconsegueix la seva plenitud si s'està obligat a dependre dels diners. I enfront d'això ningú s'escapa.. Es necessita col·lectivitzar el poc temps que ens deixa la mercantilització, per a alliberar les parcel·les més quotidianes de les nostres vides.
De la boca, només haurien de sortir paraules de coherència i no mesurar-nos per unes pautes eticomorals preconcebudes. Som conscients del pensament únic. Del que ens rodeja, i lluitem per canviar les coses. No estem soles, som mils ja....
Les revoltes en el món són un fet que fàcilment podran ocultar els seus mass-merdes. Però fora del seu circ mediàtic, hi ha una realitat latent, viscuda, invisible. I això, malgrat les seves policies, les seves drogues, la seva tecnologia (la que ens venen), els seus agents socials els resulta un impossible racionalitzar, socialitzar o domesticar el que no es veu però es sent.
La ràbia i la còlera es converteixen en combustible transformador. Alimentada per una frustració generalitzada, esclata de mil formes, en mil llocs. I com més desigualtat social, més creix la flama transformadora.
No hauríem de tallar-nos a expressar el nostre aclaparament i frustració quotidiana, i prendre-la amb els símbols que ens oprimeixen. Símbols que al cap i a la fi són guanys econòmicament i clarament destructibles.
Trenquem la pau social , la tranquil·litat amb què gaudeixen tot eixe fem paràsit i ostentós. Que amb el seu despropòsit i esnobisme sembla que ens estiguin dient: fer-vos fotre pringats i a currar més hores que em vull canviar de ferrarri.. Mentrestant, la gran majoria d'esclaus demòcrates i cívics els riuen les seves gràcies com a gilipolles.
Siguem seriosos. Això és una merda sense bitllet de retorn, que si no gira cap a una re-evolució total, potser no veurem tants albes com es vol creure. El planeta es mor i nosaltres amb ell.
Les paraules, l'escrit,el crit i la coherència viscuda, són armes tan necessàries com la pedra i la gasolina. Tot és necessari i mai de més. Tot és possible si hi ha voluntat de sortir el carrer i deixar que parlen els nostres actes. O no canviarem les nostres realitats..
Està tot controlat?, està tot previst? Perquè com més inverteixen en control social, més por demostren que els fotem-hi els seus negocis. El mateix terror a ser ignorats per la resta de la població, que la seva morralla socialitzadora sigui rebutjada de forma imprevisible. Que ens cansem-hi del seu cinisme capitalista. ..
El col·lapse d'aquesta civilització que només pensa en si mateixa és un fet. I el seu final ens delecta, encara que sigui per uns instants, amb la felicitat de saber aconseguir donar un altre espenteta cap a la seva pròpia autodestrucció; avançant-nos als seus propòsits, teixint xarxes socials per a noves societats lliures i ecològiques.
Petites actituds que diàriament sabotegen aquesta màquina, ens situa al costat de què també pateix les conseqüències del nostre propi consumisme.
Si la por i l'individualisme alienat són les armes més eficaces dels cacics, anarquitzem la individualitat i convertim-nos en animals lliures i incontrolats.
Salvatges del món, unim-nos per a fer realitat nostres somnis en la seva totalitat. Tot està per fer, tot per construir...Defenguem-nos atacant. Prou!-projecte editorial. [xarxa contrapoder].
SensePàtria nº2 tardor2009 format PDF:
[CAT] http://www.ziddu.com/download/7053066/sp2CAT.pdf.html


blog de Prou! [projecte editorial]:

AMADEU CASELLAS POSA PUNT I FINAL A LA VAGA DE FAM


"Se'm nega la llibertat perquè jo no sóc submís amb un sistema penal i penitenciari podrit i corrupte, tal com es demostra en el dia a dia, en què aquesta constitució i aquestes lleis catalanes i espanyoles de què tant parlen els polítics i els jutges no s'apliquen. Per què no em concedeixen la limitació de condemna? La resposta és molt senzilla: perquè vaig néixer pobre, com tants altres companys"

Uhuru 23 d'octubre del 2009 22:30 El Dimecres 23 d'Octubre, entre les 18 i 19 hores, l'advocada d'Amadeu va rebre una inesperada telefonada, en la que es van identificar com de Serveis Penitenciaris (Direcció General de Serveis Penitenciaris) i, sense donar-li cap explicació més, li deien que havia de trucar a la Unitat Hospitalària Penitenciària de Terrassa (UHP), que li posarien amb Amadeu. L'advocada, coneixent la greu situació de salut d'Amadeu, a causa dels 100 dies en vaga de fam, va trucar immediatament a la UHP i després d'identificar-se com a advocada d'Amadeu, li van passar la trucada i va poder parlar amb ell. Amadeu li va comunicar que havia pres la decisió d'abandonar la vaga de fam per greus raons de salut. Li va explicar que primerament havia patit un esvaïment i que en dos ocasions havia estat a punt d'entrar en coma. Li va posar al corrent de la situació, perquè poguera informar com més prompte millor a les persones que li estan recolzant. Després d'informar d'aquesta situació als grups de suport, es va decidir que algun dels advocats fora com més prompte millor a veure com es trobava Amadeu i confirmar definitivament aquesta decisió.Avui, dia 23 d'octubre del 2009, un advocat s'ha desplaçat per a veure Amadeu Casellas a la Unitat Hospitalari Penitenciària de Terrassa.Amadeu Casellas confirma que aquest Dimecres 21 d'Octubre va abandonar la vaaga de fam, en la que ja portava 100 dies des del 15 De Juliol d'enguany. El mateix Dimecres, després de tenir dos crisis per què va entrar pràcticament en coma, va decidir deixar la vaga de fam atès que ja s'havia firmat l'autorització del Jutge per a lligar-ho i entubar-lo per a alimentar-lo forçosament.
En aquests moments se li estan realitzant diferents proves per a comprovar com estan els seus òrgans vitals (fetge, renyons, etc…). Els nivells de sucre sembla que s'han normalitzat a 80-90 però la tensió encara contínua baixa i se li està administrant sèrum durant les 24 hores del dia.
De moment se li ha facilitat menjar líquid, com a caldo, i avui li han donat també un iogurt.
Després de la vaaga de fam, Amadeu arrossega una sèrie de seqüeles com són la pèrdua de sensibilitat en certes zones de les cames que, segons la neuròloga, han de considerar-se irreversibles. Amadeu presenta un estat físic a primera vista molt debilitat, té el color de la cara molt pàl•lid i està extremadament prim, sobretot en les extremitats inferiors i superiors.
En la visita se li ha intentat entrar dos cartons de tabac, que en un principi no han permès i només davant de la insistència d'Amadeu han accedit a entregar-se'ls.Aquest Dimecres CNT Manresa i Amadeu Casellas han presentat una sol•licitud d'indult davant del Ministeri de Justícia, en la que se sol•licita la remissió completa de totes les seves penes i, subsidiàriament, la concessió d'un indult parcial perquè li limiten el còmput de les penes per una única que no superi els 20 anys.
En una primera valoració d'aquests últims esdeveniments, només ens cal desitjar que Amadeu pugui recuperar-se com més prompte millor, i que eixos diagnòstics d'irreversibilitat, no es confirmen. Confiem en la tenacitat d'Amadeu, i sabem que farà tot el que es pugui per recuperar-se, encara que se'l posen complicat i costa amunt.
Des d'aquí volem aprofitar la circumstància per a enviar una forta abraçada còmplice i solidària, a totes aquelles persones que s'han bolcat en el recolzament a l’Amadeu, amb els mitjans al seu abast. També, expressar la nostra alegria per totes aquelles accions que s'han realitzat en eixe sentit, especialment a les companyes solidàries que de manera espontània es van organitzar per a detenir per uns instants la ciutat, omplir-la de cartells, pancartes i pintades i ocupar una emissora per a donar veu a la situació d'Amadeu i trencar el silenci i denunciar l'abús criminal de la institució penitenciària catalana.
Sabem que eixa ja habitual actuació de Serveis Penitenciaris, de ficar limitacions i problemes a les entrevistes per a conèixer les seves intencions respecte a l’Amadeu, van precedides d'altres molt més inusuals com la trucada a l'advocada, per a facilitar el seu interès que es conegui en el carrer que Amadeu deixa la vaga de fam. El que desconeix la institució penitenciària catalana, és que a nosaltres no ens mou únicament la vaga de fam d'Amadeu, sinó la injustícia que s'està duent a terme amb ell i amb tants altres presos i preses (en la seva majoria per causa de la toxicomania o per la seva condició d'immigrants), i que no abandonarem la lluita, fins que Amadeu estigui lliure i fora de perill de la institució, i fins que totes les persones estiguem fora de perill de la contínua amenaça de la presó. Ara més que mai: LLIBERTAT AMADEU CASELLAS JA!ABSOLUCIÓ PER A NURIA, ALFONS I PER A LES ENCAUSDES DEL FORAT DE LA VERGONYA!LLIBERTAT PER ALS PRESXS EN LLUITA!
CONTRA LA CULTURA PUNITIVA I LES INSTITUCIONS QUE LA SUSTENTEN.
UNA INJUSTÍCIA EN QUALSEVOL LLOC, ÉS UNA INJUSTÍCIA A TOT ARREU
http://llibertatamadeu.blogspot.com/http://elsud.org/nuria/

3a ruta dels MAQUIS a Barcelona dins la XII Marxa Homenatge

Col·lectiu A les Trinxeres <alestrinx@nodo50.org> 23 de octubre de 2009.-
*Dg. 25 d'octubre 2009, 10hPlaça de Sants*Darrera del monument al ciclista L1,5 · Bus 56,17,157
Ruta de 4 hores de duració per Barcelona amb transport public. Sortim desde la pl. de Sants a les 10:00 però després anem al centre (catedral, st.pere més baix, pl. del bon succés, ...). La idea de la ruta és parlar dela història del maquis, origen de l'oposició armada des de la caiguda debarcelona, ... i, a l'hora, recórrer alguns dels indrets que on es vanrealitzar accions, etc.
No podeu faltar !!!! Feu correr la veu !!!!
http://negrestempestes.org/http://www.sindominio.net/marxa-maquis

--COL·LECTIU A LES TRINXERESPolígon Industrial Campllong-La Factoria del Ritme-C/ Vallfogona, Parcel·la núm. 425600 BALAGUER(La Noguera) PPCC
www.myspace.com/collectiualestrinxeres (Actualitzat cada dia el blog deinformacions i el de concerts), ara també tenim Facebook trinxat i tambéestem al alestrinxeres.hi5.comLa Web Trinxada esta fora de servei fins a nou avís. En breu Blog trinxat.

Investigación de Igualdad Animal sobre las granjas de visones



El Equipo de Investigaciones de Igualdad Animal presenta su última investigación sobre las granjas de visones en España acompañado de más de 650 fotografías y varias horas de vídeo que documentan por ver primera la realidad que padecen los animales explotados por la industria peletera.Una vez más, el Equipo de Investigaciones de Igualdad Animal muestra la cara oculta de la explotación animal, promoviendo un debate social que nos lleve a dejar de ver a los demás animales como objetos para nuestro beneficio.raba en el interior de una granja los cadáveres despellejados.Por primera vez en España, podremos ver lo que esconde una industria que se cobra cada año la vida de más de 400.000 animales. Animales que pasan toda su vida encerrados, volviéndose literalmente locos dentro de las jaulas. Animales inocentes que acabarán siendo despellejados para ser convertidos en prendas de vestir. Para esta industria los visones son sólo mercancias de las que obtener un beneficio económico. Para nosotros ellos son seres que necesitan que actuemos y les defendamos como querríamos si estuviésemos en su lugar y fuese nuestra vida la que estuviese en juego.Hemos inspeccionado cerca de la mitad de las granjas de visones en España en un recorrido por Galicia, el País Vasco, Cataluña, Aragón, Madrid y Castilla-León que se inició en el 2008 y que ha llevado a varios activistas de Igualdad Animal y colaboradores anónimos a entrar allí donde los peleteros no quieren que entremos con el fin de dar otro paso más hacia el fin de esta industria. A pesar de las alarmas, muros, perros y vigilantes, hemos llegado hasta el corazón mismo de esta industria, instalando una cámara oculta en sus propias instalaciones para grabar cómo arrancan la piel a estos animales.Además de recopilar más de cinco mil fotografías de las que ofrecemos una selección de 650 en alta resolución, hemos podido grabar durante horas las vidas de estos animales en las jaulas, su nacimiento, sus deseos de libertad y su muerte… próximamente presentaremos un documental en el que podremos conocer en detalle esta realidad en la web que hemos creado para esta investigación PielEsAsesinato.comEn esta investigación pionera en España, podrás ver a visones completamente locos, moviéndose mecánicamente de un lado a otro de las jaulas sin fin, podrás ver cómo las madres son utilizadas como máquinas reproductoras y son apartadas de sus crías, imágenes de partos, peleas de visones entre sí debido al confinamiento al que están sometidos, cientos de cadáveres apilados en contenedores…En definitiva, podrás ver aquello que la industria peletera no quiere que conozcamos: la historia de horror que se esconde detrás de cada prenda de vestir fabricada con pieles animales.En nuestra mano está dejar de financiar esta explotación. Tenemos alternativas para vestirnos con prendas de origen vegetal y sintético que no suponen la esclavitud y muerte de animales que al igual que nosotros quieren disfrutar de sus vidas en libertad.Desde Igualdad Animal seguiremos investigando y documentando la realidad que padecen los animales diariamente en distintos ámbitos, y luchando día tras día para reivindicar un mundo más justo para todos independientemente de la especie a la que pertenezcamos.
Activismo de Igualdad Animal contra la industria peletera
En Igualdad Animal realizamos campañas constantes de sensibilización sobre la utilización de animales como vestimenta con el fin de sensibilidad y concienciar a la sociedad a este respecto.Hasta el momento hemos realizado más de un centenar de actos informativos en la calle, mostrando imágenes reales de granjas peleteras a las puertas de distintas peleterías y repartiendo decenas de miles de folletos entre los ciudadanos.El 14 de Febrero de este año, varios activistas de Igualdad Animal nos encadenábamos a un stand peletero de la feria IberPiel —una de las principales ferias del sector en España— mostrando visones reales despellejados obtenidos de sus propias granjas en una protesta espectacular.A la semana siguiente y en ese mismo recinto, dos activistas de Igualdad Animal volvieron a burlar la fuerte vigilancia de la pasarela Cibeles Fashion Week saltando en dos ocasiones distintas durante un desfile para mostrar carteles en defensa de los animales y reivindicar sus derechos.Estas acciones tuvieron sin duda un gran impacto mediático, apareciendo en los principales medios de comunicación del país, contribuyendo a generar un debate social al respecto.Siguiendo esa línea, presentamos esta investigación pionera en España, mostrando la realidad que se esconde tras las granjas de visones.Como consumidores tenemos alternativas para vestirnos, y también tenemos la fuerza de nuestro boicot para poder acabar con todos los padecimientos, miserias y muertes que sufren inocentes animales a manos de esta industria.
SOBRE IGUALDAD ANIMALIgualdad Animal es una organización que defiende los derechos animales a través de la educación y protestas que se enmarcan en la desobediencia civil para hacer llegar su mensaje a la sociedad.
Desde Igualdad Animal manifestamos nuestro total y absoluto rechazo a toda forma de explotación animal. La utilización de animales para vestimenta es uno más de los ámbitos en que esclavizamos a millones de animales diariamente, basado, al igual que la utilización de animales como comida, vestimenta o de experimentación, en una injusta desconsideración de sus intereses. Respetar sus intereses implica que dejemos de participar en su explotación haciéndonos veganos / veganas.
Igualdad Animal es una organización internacional presente en España, Inglaterra, Perú, Venezuela y Colombia dedicada a defender los derechos animales y a acabar con su esclavitud.
Igualdad Animal / Animal EqualityTeléfono: 915 222 218Teléfono: 691 054 172Correo electrónico: info@igualdadanimal.orgOficina: C/ Montera, 34 3º 8 - 28013 Madrid (España)

Sobre la gripe A

magarrufo@gmail.com. 23 d'octubre 2009.
Alguns ja haureu vist el vídeo de la monja-metge del Monestir de Montserrat posant de retlleu certes incongruències referents a tot l'assumpte de l'anomenada Grip A.Si encara no l'heu vist aquí teniu vincles on fer-ho.Segueixen altres informacions que aclareixen les referències que fa la monja a l'entrevista. Són infos que denuncien un escàndol sanitari amb una demanda per bioterrorisme de Jane Burgermeister contra entitats i persones de les més altes instàncies.Per altra banda hi ha l'intenció de fer obligatòria la vacunació massiva de la població sense que governs ni farmacèutiques es responsabilitzen dels efectes secundaris de la vacuna. Sembla ser que la campanya podria ser dirigida per forces militars i fins i tot podría declarar-se l'estat d'exepció.sobretot mireu aquest vídeo:
http://vimeo.com/6790193

SÍNTESIS DE LO EXPUESTO POR LA DOCTORA TERESA FORCADES I VILLA
: Información extraída de la entrevista concedida por esta monja benedictina (video que puede ser visto en http://vimeo.com/6790193), así como del artículo que ella misma ha hecho al respecto: http://www.rebelion.org/noticia.php?id=92598 y que puede descargarse completo aquí: http://www.catalunyareligio.cat/documents/REFLEXIONYPROPUESTATERESAFORCADESGRIPENUEVA.doc
Forcades nace en Barcelona, estudia medicina en la Universidad de Barcelona (1990) y marcha a USA para hacer la especialidad (Medicina Interna, 1995). Posee licenciatura en Teología por la Universidad de Harvard (1997), y doctorado en Salud Pública en la UB sobre el tema de las medicinas alternativas.
(Datos extraídos de http://elproyectomatriz.wordpress.com/2007/10/03/los-crimenes-de-las-farmaceuticas/)
*Esta gripe no es nueva. Está dentro del tipo A, en el que están los virus de la gripe estacional de cada año. Denominación: A/H1N1, dentro del cual se incluye el virus de 1918, ‘gripe española’, que desapareció en 1957 y reaparece en 1977 (véase The New England Journal of Medicine, agosto de 2009), re-sintetizado en ese año, cuando se recupera el virus de un cadáver. Su carácter novedoso reside en la cepa viral (S-OIV, Gripe Porcina) de este año (2009) diagnosticado por primera vez el 17 abril de este año, en dos casos en California. Desde esa fecha hasta septiembre de 2009 hay registrados unos –más o menos- 140 casos de muerte (habiendo transcurrido el invierno austral), cifra muy pequeña. En otras palabras, su mortalidad es menor que la que produce la gripe estacional cada año.
*Irregularidad inexplicada nº 1. Aquí, Forcades menciona el caso que sirvió de arranque en la investigación realizada por la periodista (especializada en el terreno médico) Jane Burgermeister: A finales de enero de 2009, antes de que se detectase la Gripe Porcina, la empresa farmacéutica Baxter, mediante una filial en Austria, distribuyó a cuatro países europeos (Eslovenia, Austria, República Checa y Alemania), a 16 laboratorios distintos, material para la creación de vacunas para la gripe estacional que en esos meses de febrero y marzo se administraría a la población de esas naciones. El material de Baxter consistía en 72 kilos de componentes biológicos. Es entonces cuando se produce la noticia en sí: en la empresa ‘BioTest’, de la República Checa -uno de los receptores de ese material-, uno de sus científicos decide realizar una prueba extra de seguridad, en teoría innecesaria, sobre los componentes de vacunación enviados por Baxter, antes de ser distribuidos. El técnico inocula a unas comadrejas (animales usados para ello desde 1918) esas vacunas, y los pequeños mamíferos –inesperadamente- mueren todos. Salta la alarma, ya que no había explicación para ello. Y se realiza un análisis sobre todo el material enviado a los 16 laboratorios, detectándose la coexistencia en las vacunas de dos virus vivos, uno aviar (VIRUS A/H5N1, que provoca alta mortalidad, pero de baja infectividad), otro de gripe estacional (VIRUS A/H3N2, alta infectividad, baja mortalidad). Al mezclarse ambos virus y distribuirlos, se maximiza la posibilidad de que ambos virus se unan, recombinándose y formando un virus nuevo de gran mortalidad (aporte aviar) y gran contagio / infectividad (aporte del virus estacional). La doctora insiste en que la empresa Baxter no ha negado los hechos: 72 kilos (suficiente para miles de dosis) de material de vacuna contaminada en las condiciones antes descritas.
Forcades se pregunta si es fruto de la casualidad. Y dice que cree que los bioniveles de seguridad (nivel máximo, nº 3) que se aplican limitan esa posibilidad a niveles ínfimos. Añade que es difícil de justificar la existencia de dos virus distintos en una sola vacuna; virus vivos que –a diferencia de cómo deben estar en una vacuna normal- no están atenuados mediante un tratamiento de radiación. Los virus encontrados en la República Checa no estaban atenuados. Lógicamente, la posibilidad de que se trate de un error, de un accidente, es muy baja. A propósito de esta conclusión, la doctora menciona de nuevo a Jane Burgermeister, dando crédito a la opinión de esta: se trata de un hecho premeditado para eliminar población. Prudentemente, la doctora diferencia entre los datos confirmados y las suposiciones, por mucho peso que estas últimas tengan.
No obstante, Forcades reconoce que, de no haberse hecho el test con comadrejas, la vacuna contaminada habría sido letal y de gran expansión.
*Irregularidad inexplicada nº 2. El 29 de abril de 2009, sólo 12 días después de la aparición de los primeros casos de la gripe porcina, la Directora General de la OMS (Margaret Chan) declara el Nivel 5 de la alerta por peligro de pandemia. Ello conlleva la activación, en todos los países miembros, de los planes de emergencia adecuados. El 11 de junio se declara el Nivel 6, Pandemia. La doctora se pregunta cómo es que se declara algo así, si las condiciones no son más preocupantes que las que trae consigo la gripe estacional. La respuesta la aporta la propia Forcades: en mayo de 2009, poco después de que se detecten los primeros casos, unos tres meses después de que se detectase la irregularidad de los 72 kilos de la empresa Baxter, la Organización Mundial de la Salud (OMS) ha cambiado la definición de pandemia. Si hasta mayo de este año, para declarar ‘pandemia’ se precisaba gran mortalidad causada por el agente infeccioso, a partir de esa fecha no es necesario ese requisito.
Una vez expuestas las irregularidades que crean ciertas sospechas, veamos que nos dice la doctora sobre las consecuencias políticas de la declaración de ‘pandemia’:
*Con la declaración de pandemia por parte de la OMS, este organismo dependiente de la ONU puede obligar a los estados miembros (193, uno más que la ONU) a la vacunación obligatoria, si lo considera adecuado, de grupos concretos o –incluso- de la totalidad. Los estados están obligados a cumplir esa orden.
La doctora expone otros puntos de gran interés sobre la vacunación inminente, aunque no sea obligatoria:
‘Es necesario que se sepa que hay tres novedades que hacen que la vacuna de la nueva gripe sea diferente a la de cada año: la primera novedad es que la mayoría de los laboratorios están diseñando la vacuna de manera que con una sola inyección no sea suficiente y sean necesarias dos; la OMS recomienda también que no se deje de administrar la vacuna de la gripe estacional; quién siga estas recomendaciones de la OMS se expone a ser inyectado tres veces; esto es una novedad que teóricamente multiplica por tres los posibles efectos secundarios, pero en realidad nadie sabe qué efectos puede causar, pues nunca antes se había hecho algo así. La segunda novedad es que algunos de los laboratorios responsables han decidido añadir a la vacuna coadyuvantes más potentes que los utilizados hasta ahora en la vacuna anual; los coadyuvantes son sustancias que se añaden a la vacuna para estimular el sistema inmunitario; la vacuna de la nueva gripe que está fabricando el laboratorio Glaxo-Smith-Kline, por ejemplo, contiene un coadyuvante llamado AS03 (una combinación de escualeno y polisorbato que multiplica por diez la respuesta inmunitaria; el problema con esto es que nadie puede asegurar que este estímulo artificial del sistema inmunitario no provoque enfermedades auto inmunitarias graves al cabo de un tiempo (como la parálisis ascendente de Guillain-Barré); y la tercera novedad, que distingue la vacuna de la nueva gripe de la vacuna de cada año, es que las compañías farmacéuticas que la fabrican están exigiendo a los estados que firmen acuerdos que les proporcionen impunidad en caso de que las vacunas tengan más efectos secundarios de los previstos (ej: está previsto que la parálisis de Guillain-Barré afecte a unas 10 personas de cada millón que se vacunen); los EEUU ya han firmado un acuerdo que libera tanto a los políticos como a las farmacéuticas de toda responsabilidad por los posibles efectos secundarios de la vacuna.’
JANE BURGERMEISTER
Presenta cargos por ‘bioterrorismo e intento de cometer asesinatos en masa’. En concreto, se presentan evidencias de que los acusados, Barack Obama, Presidente de los EE.UU., David Nabarro, Coordinador del Sistema de las Naciones Unidas para la Gripe, Margaret Chan, Directora General de la OMS, Kathleen Sibelius, Secretario del Departamento de Salud y Servicios Humanos, Janet Napolitano, Secretario del Departamento de Seguridad Interior, David de Rotschild, banquero, David Rockefeller, banquero, George Soros, el banquero, Werner Faymann, Canciller de Austria, y Alois Stoger, Ministro de Salud de Austria, entre otros, son parte de este sindicato internacional penal de las empresas que ha desarrollado, producido, almacenado armas biológicas y empleados para eliminar la población de los EE.UU. y otros países para obtener beneficios políticos y financieros.
Las acusaciones sostienen que estos acusados conspiraron entre sí y con otros para diseñar, financiar y participar en la fase final de la ejecución de un programa encubierto de armas biológicas internacional con la participación de las empresas farmacéuticas Baxter y Novartis.
Su carpeta con toda la información al respecto: http://www.scribd.com/people/documents/10453223/folder/103067
Su página personal es esta otra: http://www.theflucase.com/
BAXTER INTERNATIONAL
Datos extraídos de Wikipedia (http://en.wikipedia.org/wiki/Baxter_International):
Sede en Illinois, USA. Envuelta en controversias, como el fallo en sus máquinas de diálisis, que produjeron muchas muertes. En 2008, contaminó su anticoagulante ‘heparina’ (http://ecodiario.eleconomista.es/noticias/noticias/540556/05/08/China-dice-Baxter-esta-complicando-investigacion-sobre-heparina.html). Este año se produce el envío de los 72 kilos de vacunas contaminada…
Actualmente, Baxter es una de las farmacéuticas encargadas de crear la vacuna contra la Gripe A:
Reuters 25 de septiembre de 2009: La Agencia Europea de Medicamentos (EMEA) da luz verde a las vacunas de GlaxoSmithKline (esta es la que se prueba con niños españoles) y Novartis, que deben ser aprobadas por la Comisión Europea, proceso que puede tomar de 10 a 20 días. La tercera vacuna, de Baxter, también ha sido sometida al procedimiento acelerado de autorización, pero no recibió luz verde, aunque la EMEA asegura que aun está revisando esa y otras aplicaciones.
Reuters 2 de octubre de 2009: Los reguladores de medicamentos europeos (EMEA) recomendaron el viernes 2 de octubre de 2009, la aprobación de la vacuna Baxter contra la cepa de H1N1. La vacuna se llama ‘Celvapan’, y dijeron que esperan que la inyección reciba la licencia de la Comisión Europea en breve. La vacuna Baxter (sin adyuvante, sustancia para mejorar respuesta inmune) solicitó autorización a la Agencia Europea de Medicamentos (EMEA) bajo un procedimiento acelerado. ‘La agencia de la EMEA en Londres indicó que confiaba en que las nuevas vacunas son seguras, pese a la necesidad de emplear procedimientos de autorización acelerados por la urgencia de la pandemia’. EMEA señaló que los tres fabricantes de vacunas (Baxter, Novartis y GlaxoSmithKline) tendrán que realizar estudios de seguridad sobre 9.000 personas después de lanzar sus productos.
ADRIAN GIBBS: VIRUS CREADO EN LABORATORIO POR ERROR
Gibbs (75 años) es una voz autorizada. Fue uno de los primeros científicos mundiales en trabajar en la manipulación de datos de virus, lo que le llevó a participar en la formulación del antiviral Oseltamivir (Tamiflu), el compuesto activo frente a dos variedades del virus de la gripe, la A y la B, que sirvió para tratar la aviar y, ahora, la nueva gripe. Gibbs, doctorado en Londres en 1961, comenzó su carrera en el campo de la botánica en la Rothamsted Experimental Station británica. Durante su carrera ha trabajado para entender los orígenes y la evolución de virus como el de la gripe aviar y el (A/H1N1). Fue uno de los impulsores del Virus Identification and Data Exchange, un organismo internacional para realizar una taxonomía de los virus. En sus más de cuarenta años de carrera ha publicado más de doscientos artículos científicos y numerosos libros de referencia en la comunidad científica internacional.
(La Voz de Galicia, 14/5/09)
El presidente del Consejo General de Colegios de Médicos de España, Juan José Rodríguez Sendín, denuncia que ‘las epidemias de miedo se crean con algún interés’:
http://www.elmundo.es/elmundosalud/2009/09/02/medicina/1251893075.html
Info extreta a:http://starviewer.wordpress.com/2009/10/04/informacion-basica-sobre-la-gripe-a/

Sobre el pres anarquista Amadeu Casellas: com es


Uhuru. 18 d'octubre 2009.-"Hi ha un home a la presó dels que avançen.Juntem-nos. Perquè faci camí, perquè façi camí, juntem-nos." (Joan Salvat-Papasseit).

Amadeu Casellas és un pres anarquista català que porta més de 23 anys empresonat, acusat de robar bancs al principi dels anys vuitanta -per finançar lluites obreres-, sense cometre cap delicte de sang. Actualment (14 d'octubre del 2009) es troba incomunicat a la Unitat Hospitalària Penitenciària de l'Hospital de Terrassa: està fent una vaga de fam de la qual ja du 93 dies, i hi ha afegit una vaga de set des de fa 10 dies.L'Amadeu acumula vuit anys de redempció de pena pels treballs -pena sobre pena- que ha dut a terme a les presons en aquets 23 anys. La seva condemna més alta és de cinc anys: si, com la llei preveu, es tripliqués la condemna més alta fa anys que hauria pogut de sortir de la presó. D'altra banda, si s'apliqués la refosa de penes, com que ha superat amb escreix els 20 anys d'estada a la presó, hi ha mecanismes legals perquè ja pogués sortir al carrer.Ara bé, pel que sembla 23 anys no ha estat prou temps perquè el sistema penitenciari "rehabiliti" aquest home per "reintegrar-lo" a la societat. Sra Tura (consellera de la Llei) i Sr. Batlle (director general de Presons): quants anys més preveuen que l'Amadeu necessita per "rehabilitar-se"? Insistim-hi, l'Amadeu no cometé cap delicte de sang (altres persones amb delictes de sang i penes semblants han sortit al carrer moltíssim abans). Inqüestionablement, vostès tenen molta feina, una feina que deu ser molt més rellevant que resoldre la situació de vida o mort d'una persona, oi?.La mare de l'Amadeu porta més d'un any demanant reunir-se amb el Sr. Batlle i al llarg d'un any no ha estat rebuda ni per ell ni per cap alt responsable d'Institucions Penitenciàries. Potser la vida dels pobres i dels presos no és significativa ni valuosa per als nostres governants. Veure la mare de l'Amadeu, una dona gran, haver d'implorar el seu dret a reunir-se amb el Sr. Batlle en cada visita a la Direcció General d'Institucions Penitenciàries és humiliant. On és la democràcia, senyora Tura i senyor Batlle?, on és la negociació com a mitjà per resoldre els conflictes?, vostès creuen que les persones que des del 1936 han donat la vida per la llibertat i la justícia social ho feren perquè una consellera de Justícia i un director general d'Institucions Penitenciàries actuessin de la manera com vostès porten dos anys actuant amb l'Amadeu Casellas? Com podem dormir tranquils?L'any 2008, la magistrada del jutjat núm. 2 de Manresa, Érika López Gracia, i posteriorment el magistrat de la secció cinquena de l'Audiencia Provincial de Barcelona, Sergi Cardenal Montraveta, denegaren la posada en llibertat de l'Amadeu per raons humanitàries. En definitiva, s'és davant de presons, de polítics i de Jutges que castiguen -que castiguen els pobres-, però que amb 23 anys d'empresonament no en tenen prou per "rehabilitar" una persona i que surti de nou al carrer.L'Amadeu va fer una primera vaga de fam a la primavera del 2008, i una segona de fam de 77 dies a l'estiu del 2008. Al setembre del 2008 va acordar amb Institucions Penitenciàries que al març del 2009 se li aplicaria un tercer grau restringit, i que una mica més endavant podria sortir en llibertat.Què ha succeït, doncs, perquè l'Amadeu romangui a la presó? El 20 d'abril del 2009 l'Amadeu denuncià que el subdirector de Tractament de la presó de Quatre Camins coneixia la falsedat dels informes que l'equip de Tractament de l'MR-3 estava enviant al jutge de vigilància penitenciària núm. 1 de l'Audiencia Provincial de Barcelona per impedir-ne la sortida al carrer (http://amadeucasellas.blogspot.com/ i http://llibertatamadeu.blogspot.com/). Per què l'Amadeu parlava de "falsedat"? Hi ha prou elements per concebre que s'està castigant Amadeu Casellas per raó de les reiterades denúncies que ha fet entorn de la situació a les presons catalanes al llarg d'aquests 23 anys. L'Amadeu ha denunciat que entre 20 i 25 persones han mort al centre penitenciari de Brians 2 als últims dos anys a causa del deteriorament físic i moral que pateixen: a les males condicions de vida, s'hi afegeixen un seguit d'aspectes no gens amables sobre les pràctiques d'una part del funcionariat carceller en les seves relacions amb els presos. (En un exemplar de la revista Catalunya del 2008 s'exposava la situació laboral dels presos catalans i l'incompliment de la legislació sobre les condicions i els sous que aquests han de percebre pel seu treball). La Fiscalia no ha emprès cap investigació. Ni la Conselleria de Justícia. Ni la Síndica de Greuges. Ni la Sindicatura de Comptes. Ni els periodistes d'investigació. La societat no ha emprès cap investigació.L'Amadeu porta temps remetent, i reproduím literalment els termes que utilitza, a "l'explotació laboral, les tortures, les morts induïdes i tota mena d'abusos que els presos pateixen". Un panorama no gaire falaguer, prou tèrbol perquè durant l'estada dels periodistes de TV3 a Brians 2 -al març del 2009, per elaborar el programa "A la presó" que s'està emetent aquestes setmanes- no detectessin el que l'Amadeu ha explicat i que els grans mitjans de consum privats i públics han anat amagant: referint-se a Brians 2, ell parla de "poca quantitat, mala qualitat i manca de varietat de l'alimentació; falta d'activitats per als presos; un disseny físic i organitzatiu de la presó i la vida carcerària que condueix a la depressió; saturació de drogues legals i il·legals de molts presos" -el consum de les darreres sí que apareix en aquest programa televisiu, però no s'hi explica com és que n'hi ha ni qui se'n beneficia-; "manca d'aigua calenta i calefacció, en ple hivern, a determinades àrees d'alguns mòduls (quan n'hi ha en una banda no n'hi ha a l'altra); manca d'electricitat durant setmanes en algunes cel·les..."Cap pres, cap exprès, cap familiar ha estat entrevistat ni per la Fiscalia ni per ningú a fi d'informar-se sobre la conveniència o no d'iniciar un procés rigorós d'investigació. El que moltes i molts de nosaltres, constituïts en assemblea de suport a l'Amadeu Casellas, pensem és d'entrada que el que està succeint a les presons no coincideix amb la imatge que la societat se'n fa. I el que hi passa no és precisament bonic. Per això s'amaga.Pensem, també, que aquesta tercera vaga de fam (93 dies) i de set (10 dies) de l'Amadeu respon a la justa demanda d'un home sotmès a una situació d'injustícia enfront de la passivitat absoluta dels governants per resoldre-ho. Ara mateix l'Amadeu amb prou feinas supera els 50 kilos, i la seva pressió oscil·la entre 5 i 7. Aquest conflicte no és individual, sinó col·lectiu. No és l'únic, és un entre molts, però el risc sostingut en què està posant en joc la seva pròpia vida i el fet de mantenir les denúncies que efectua sí que són únics.Per als governants del capitalisme amb un full salarial al final de mes -amb recursos públics- la vida de l'Amadeu no val res. Per a gent molt diversa de Catalunya, l'estat espanyol, Europa i Amèrica que han dut a terme accions de solidaritat amb l'Amadeu als darrers dos anys la seva vida sí que val i sí que té sentit, perquè en l'Amadeu s'hi reflecteix la vida de tothom: les seves esperances, els seus malsons, les seves necessitats, les seves lluites, les seves il·lusions, l'amor a la gent que estima i al que considera una causa justa i, sobretot, la seva llibertat i els seus drets. Els seus drets, Sra. Tura i Sr. Batlle, els seus drets: els de l'Amadeu i els de tothom. Els nostres drets.Sra. Tura i Sr. Batlle: vostès no cobren dels fons públics per deixar morir un home. Oi que no? Caldrà que s'hi pronunciïn les instàncies internacionals públiques i privades en l'àmbit dels drets humans perquè d'una vegada es resolgui aquesta tragèdia? És així com es "rehabilita" les persones a les presons catalanes? Sra. Tura i Sr. Batlle, vostès seran capaços de mirar als ulls de la mare de l'Amadeu Casellas el dia que es dignin rebre-la? El proppassat 7 d'octubre, mentre vostès es reunien en una sala de la Direcciò General d'Institucions Penitenciàries, només a deu metres de distància la mare de l'Amadeu reclamava un cop més a un càrrec funcionarial intermedi que la rebessin. De debò que no els cau la cara de vergonya? Llavors, què està passant? Exactament què collons estan esperant? A què juguen? On és la responsabilitat política que afirmen que exerceixen? On és???
AMADEU CASELLAS LLIBERTAT!

Veneçuela: Demarcació sense territori, criminalització i mort als lluitadors indígenes


15 d'octubre del 2009 21:11h.- Des de la redacció d'El Libertario denunciem l'agressió assassina que el passat 13 d'octubre del 2009 es va executar contra el poble yukpa en la Sierra de Perijá (a l'occident de Veneçuela), amb resultat de dosindígenes morts i diversos ferits. Per a explicar la tàctica i estratègiade l'etnocidi "revolucionari bolivarià", difonem aquest article.
José Masover WeirLluita: "Deia el Vell Antonio que, la lluita és com un cercle.Es pot començar en qualsevol punt, però mai acaba". Subcomandante Marcos.El passat 12 d'octubre es va consumar el que, des de fa temps denunciemcom a part de l'estratègia etnofàgica i etnocida de l'actualEstat-govern veneçolà: el cos ministerial de Chávez va venir aentregar suposats títols a tres comunitats indígenes yukpa en la Sierrade Perijá, pretenent amb això, donar per saldat el procés dedemarcació dels hàbitats corresponents per aquest poble. Va cridar laatenció la no presència del President Chávez en un acte esperat en laSierra des de l'any 2002, data en què segons disposició constitucionall'Estat hi ha degut culminar el procés de demarcació de tots elsespais territorials indígenes del país; al seu defecte, un enormepiquet de soldats cobria l'espai de l'esdeveniment, suposadament, per abrindar seguretat als Ministres (Interior i Justícia; Ambient; dePobles Indígenes; entre altres funcionaris presents), i que al menorindici de protesta de les comunitats no afavorides es va activar immediatamentper a aplacar els seus oberts reclams. Es va tractar, en fi, de l'acció através de la qual els yukpa devien obligadament acceptar l'entrega deNO RES.
Setmanes abans se sabia que quelcom succeiria en el costat yukpa de aSierra de Perijá. D'una banda, la Comissió Regional de Demarcacióanunciava la data d'entrega d'aquests títols però deixant establertque es tractava d’aquestes tres comunitats: Aroy, Sirapta i Tinacoa,espais en els quals el govern ja havia arribat a acords amb elshisendats que, de fet, van quedar lliures de ser tocats en l'espaiatorgat als yukpa que, podem assegurar, es tracta de muntanya i pedres,res de terres cultivables que, van quedar legalment assegurades per alshisendats.
En aquest mateix període, de manera sincronitzada i amb accions alternamentexecutades, comissions ministerials encapçalades per Diosdado Cabello(Ministre plenipotenciari de Chávez) i Tarek l'Aisami (Interior iJustícia), entre altres, es van dedicar a fer presència en la regió yukpaentregant bosses de menjar, prometent obres d’infrastructura: liceus,escoles, carreteres, hospitals i altres projectes de producció agrícolai pecuària per a tots aquells que acceptaren l'entrega a executar el 12d'octubre i, amenaçant amb accions en contra, a tots aquells que seoposaren. Al mateix temps, una Base Militar es construeix en territoriyukpa sense demarcar, qüestió que va ser protestada enèrgicament pelsindígenes i que el mer Diosdado Cabello va ser comissionat pel PresidentChávez per a sufocar-la perquè, la mateixa està vinculada a plans de quèparlarem més avant en aquest mateix article.
Per un altre costat i, en aquest mateix context, la comunitat de Chaktapa i el seulíder Sabino Romero s'han convertit en la pedra en la sabata de laforma "transnacional-chavista" ja que, ha sigut aquesta comunitat la que no hi havolgut esperar a la demarcació governamental que, com perdona vides,reconeix els espais de vida a aquests pobles sinó que, al contrari,assumint la seva condició de subjecte històric, va decidir recuperar les seves terresancestrals, ocupant i controlant com el seu territori comunitari, unes 6hisendes. Per a l'Estat-govern de Chávez, les transnacionals mineresi els hisendats, aquesta acció ha col•locat a Sabino i la seva comunitat deChaktapa com l'enemic a vèncer i, pel seu atreviment, ha sigutcondemnat a ser liquidat, no com un indígena que no es ven, sinó comun vulgar lladre de bestiar, un criminal disposat a segrestar i matar,algú vinculat a forces militars externes, enemigues delEstat-govern.
Així, l'acte d'entrega de terres als yukpa el 12 d'octubre va segellar; peruna part, el procés per mitjà del qual l'Estat-govern de Chávezva acabar d'engolir-se a una part de les comunitats yukpa encapçalades perEfraín Romero de Sirapta i el cacic Olegario Romero, donant-los via lliureper a actuar en contra dels seus propis germans de Chaktapa encapçalaments perSabino Romero. L'excusa: una denúncia de robatori de bestiar (120 caps)feta per un hisendat ad hoc i de la qual s'acusa de manera directa aSabino Romero, el verdader líder de la lluita pel territori yukpa enla Sierra de Perijá.Avui (13 d'octubre del 2009), a l'hora en què escric aquestes línies, Sabinoestà sent rescatat de Chaktapa amb tres ferides de bala propinades perla gent d'Olegario que, amb suport d'hisendats i del govern"revolucionari", li van atacar, donant-li mort a un dels seus gendres, ferita dos dels seus fills i una néta, mentre que un altre dels seus fills setroba desaparegut. Tot això, resultat de la gran tàctica iestratègia de la "revolució bolivariana" per a la demarcació de terres ihàbitats indígenes en la Sierra de Perrijá.
Per tot l'anterior, responsablement denunciem, que el PresidentChávez sabia el que ocorreria. Per això no va asistir al denigrant actedel 12 d'octubre. Denunciem això, per quant ja comencem a veure en elsnoticiaris del Canal de l'Estat-govern informacions en què es buscaconfondre l'origen dels fets. Així com per a corroborar els fets,llegim o escoltem confuses informacions produïdes per periodistes del'oposició tradicional i hisendats de Fegalago, justificant lesaccions en contra de Sabino i la comunitat de Chaktapa, acompanyant,paradoxalment, a l'Estat-govern en la seva política, públicament executadapels seus dos principals Ministres: Diosdado Cabello i Tarek l'Aisami.Denunciem perquè, que tot el que ocorre i per ocórrer no és més que laexecució de tàctiques dins d'una estratègia política etnofágica ietnocida d'un govern que continua pretenent agarrar-se al llenguatge i lavida dels pobres per a romandre en el que sí li és fonamental: el seupoder.
Dins de l'estratègia de permanència en el poder, Chávez ha optat perla continuïtat de projectes de desenvolupament combinats amb l'explotacióde minerals no tradicionals com l'urani que, se sap, estan presentsen la regió yukpa de la Sierra de Perijá; per això, l'Estat-governubica allí una Base Militar protestada pels yukpa però defesa, ennom del President, per Diosdado Cabello, com a part del projecteChavez-Irán d'explotació d'urani. Alhora, dóna roda lliure aaltres projectes miners i assegura als hisendats la legalització deldespull territorial als indígenes.
En fi, ja n’hi ha prou que honestos companys acompanyants de la lluita indígena continuen justificant Chávez i culpant a la seva burocràcia de lesdesencertades polítiques aplicades en contra dels pobles. Sabino no mereixeixa altra traïció. El culpable és el culpable i, en aquest cas, no hi ha un altreque Chávez, Diosdado Cabello i Tarek l'Aisami. Aquests tres personatgestindran algun dia que pagar pel que li ocórrega a Sabino Romero i al seucomunitat que, malgrat i per damunt de tot, segueix en peu de lluita perquè,ells van decidir que eixe és el seu camí i el de totes les comunitatsindígenes del país.[Mes informació sobre la lluita indígena en Perijá enwww.nodo50.org/ellibertario]

dissabte, 10 d’octubre del 2009

Prou!info nº43. butlletí contrainformatiu. octubre2009


OCTUBRE 2009: [alliberat després de 48 dies en vaga de fam-xiqueta torturada per policies marroquins-revolta en la universitat de santiago de xile-apallissats 600 treballadors a andalusia-revolta a atenes-dona detinguda per parlar en català- indígenes perseguits a veneçuela-protestes contra el G20-pallisses en les presons- més de 200 dies en vaga de fam- un tribunal francés sospita que a espanya es tortura...]
DESCÀRREGA en PDF. fotocòpia i difon. DISTRIBUEIX-HO EN LA TEUA ZONA O FES-T'HO TU MATEIX.
prou-info 43:
CATALÀ: http://www.ziddu.com/download/6821637/PI43CAT.pdf.html
CASTELLÀ: http://www.ziddu.com/download/6821520/PI43CAST.pdf.html

dijous, 8 d’octubre del 2009

MANIFESTACIO ANTIFEIXISTA A BARCELONA 12 OCTUBRE


La manifestacio antifeixista de BARCELONA es convoca a Pl. Urquinaona a les 12h.

12 de Octubre no hi ha res a celebrar!!
No pasaran!

dimecres, 7 d’octubre del 2009

(Barcelona) La solidaritat amb Amadeu s'estén




Divendres Passat 2, es van desplegar diferents pancartes a Barcelona. Una en una de les entrades de Karcelona i una altra en ple centre, en solidaritat amb l'Amadeu Casellas que portava 79 dies en vaga de fam i que des del diumenge ha remés una instància a la presó per a informar-li que iniciava, a més, una de set.Amadeu es troba en la unitat hospitalària penitenciària de l'hospital de Terrassa, on ho mantenen aïllat de la resta de presos ingressats, incomunicat amb l'exterior amb la retenció del correu d'entrada i sortida i amb sèrum.